روش انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست

لوکال هاست یک محیط تستی می باشد که هر کاربری می توانید برای شروع ساخت یک سایت از آن کمک گرفته و سایت خود را با تمامی امکانات روی آن پایه ریزی کند ولی به احتمال زیاد روزی می خواهید این سایت را به محیط هاست و سرور برده و در شبکه ی جهانی اینترنت به نمایش بگذارید. آیا باید از سایتی که در محیط لوکال ایجاد کردید بگذرید و دوباره سایت را راه اندازی کنید؟
در این آموزش، در کنار هم می آموزیم که چگونه سایتی که در محیط لوکال ایجاد کردیم را به محیط سرور انتقال دهیم. 😉

انتقال وردپرس از لوکال هاست به سی پنل

شما حتما هاست CPanel  تهیه نموده اید ولی اگر هنوز تهیه نکرده اید میتوانید از هاست ارزان سپاهان سرور استفاده نمائید

 

گام اول-برون‌بری پایگاه داده

مطالب و نوشته در وردپرس در داخل html یا فایل متنی ذخیره نمی‌گردد بلکه در پایگاه داده‌ ی وردپرس یعنی MySql ذخیره و هنگام نمایش سایت از پایگاه داده بازخوانی می‌شود. برای انتقال از لوکال به سرور ابتدا باید از پایگاه‌داده یک کپی بگیرید یا به عبارتی فرآیند برون بری را انجام دهید. برای اینکار اگر phpMyAdmin نصب است. در آن بر روی پایگاه داده ای که به وردپرس اختصاص داده اید بروید. و از نوار ابزار بالا گزینه “export” را برگزینید.

و بعد گزینه “custom” را برای Export Method انتخاب کنید سپس در قسمت output از منوی آبشاری compression گزینه “gzipped” را برگزینید.

دکمه Go را در انتهای صفحه کلیک کنید تا یک فایل sql به شما داده شود.

 

گام دوم -تهیه فایل zip از فایل های سایت لوکال

وارد مسیر زیر در کامپیوترتان بشید:

[php]
C:\xampp\htdocs\mysite
[/php]

دقت کنید که قسمت mysite نام همان پوشه ای هست که داخلش سایتتون رو روی لوکال نصب کردید . پس از اینکه وارد شدن این قسمت ،  کلیه فایل ها و پوشه های موجود در مسیر نصب سایت رو انتخاب کنید و بر روی یکی از فایل ها کلیک راست کرده و از منوی ظاهر شده send to و سپس compressed (ziped) folder رو انتخاب کنید تا فایل zip یا فشرده ی شما آماده بشه و یک نام برای آن قرار دهید.

 

گام سوم- آپلود فایل zip  بر روی هاست

وارد کنترل پنل هاستتون شوید و قسمت file manager را باز کنید و به مسیر public_html بروید. سپس بر روی upload کلیک کنید. در صفحه ی باز شده، از طریق دکمه ی select file می توانید فایل مورد نظرتتن را انتخاب کنید تا آپلود گردد.

 

پس از اتمام آپلود در همان مسیر فایل backup-of-files.zip رو میبینید، باید انتخابش کنید و بر روی extract کلیک کنید تا فایل ها از حالت فشرده استخراج شوند .

 

گام چهارم-ساخت یک پایگاه داده MySQL

در این مرحله باید یک پایگاه داده بر روی سرور جدید ایجاد کنید تا از طریق آن پایگاه داده ی قبلی را که در لوکال استفاده می‌کردید، درون‌ریزی کنید . در پنجره ی Database بر روی گزینه ی Mysql database کلیک کنید تا وارد محیط ساخت و ایجاد پایگاه داده شویم.

در فیلد مقابل  New Database: نام دلخواه برای پایگاه داده ی جدید وارد کنید و بر روی next step کلیک کنید .

حتما بخوانید :  آموزش راه اندازی بسته های نصبی وردپرس

در مرحله ی بعد فیلد مقابلUsername: یک نام کاربری برای یوزر پایگاه داده وارد کنیدن . در قسمت های Password و Password (Again): باید رمز عبور رو دو بار تایپ کنید به طوری که در قسمت Strength میزان استحکام این پسورد از 100% بالای 70% و به صورت خیلی قوی در حالت 100% قرار بگیرد که می توانید برای ایجاد رمز عبور بسیار قوی از دکمه ی password generator استفاده کنید و در اخر بر روی create user کلیک کنید.

 

تیک گزینه ی ALL PRIVILEGES رو بزنید و روی next step کلیک کنید تا ارتباط بین یوزر و پایگاه داده برقرار شوذ و سطح دسترسی های یوزر هم تصحیح گردد.

 

گام پنجم- درون ریزی  پایگاه داده

حالا که یک پایگاه داده جدید ایجاد شده، باید پایگاه داده ای که از لوکال هاست دارید بر روی آن درون ریزی (import) کنید. برای اینکار در سرور برنامه phpMyAdmin را اجرا کنید.

پایگاه داده ی جدید رو انتخاب کنید و روی import کلیک کنید. در صفحه ی import روی browse کلیک کنید و سپس فایل .sql ذخیره شده رو که ما در این مثال اسمش را sepahanserver.sql قرار داده بودیم انتخاب کنید و روی go کلیک کنید تا عملیات ایمپورت اطلاعات پایگاه داده انجام شود و پیغام سبزرنگ اتمام رو مشاهده کنید.

 

گام ششم- تصحیح آدرس‌ها

باید به وردپرس بگویم که یک خانه جدید پیدا کرده و دیگر در لوکال هاست نیست برای اینکار باید آدرس سایت را اصلاح کنیم اینکار ساده است ، در phpmyadmin بر روی دیتابیس خود کلیک کرده (دیتابیسی که ایجاد کردید) و سپس جدول “options” را از پایگاه داده در phpMyAdmin  انتخاب کنید و در پنجره باز شده به دنبال فیلد “siteurl” باشید و با کلیک بر روی دکمه مداد (edit) این فیلد که در آن آدرس لوکال هست را ویرایش و آدرس سایتی که بر روی سرور هست را وارد کنید. سه تصویر بعدی این مراحل را نشان می‌دهد:

بعد از اینکه نام دامنه رو برای سایتتون تنظیم کردید باید لینک های داخلی وردپرس و تصاویر شکسته رو هم بروزرسانی کنید. برای این کار روی نام پایگاه داده ی سایت داخل phpmyadmin کلیک کنید، سپس سربرگ sql رو باز کنید و کد زیر رو داخلش تایپ کنید:

[php]
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE (post_content, ‘localhost/test/’, ‘www.yourlivesite.com/’);
[/php]

گام هفتم – تصحیح اطلاعات ارتباط با پایگاه داده

برای این کار نیاز داریم فایل wp-config.php رو ویرایش کنیم. بدین منظور وارد هاستتون و قسمت File manager شوید .

به مسیر آپلود فایل های وردپرستان بروید و فایل wp-config.php رو انتخاب کنید ، سپس روی Edit کلیک کنید.

 

سپس قسمت های زیر رو تصحیح کنید:

DB_NAME: نام پایگاه داده جدید رو وارد کنید.

DB_USER: نام یوزر پایگاه داده جدید رو وارد کنید.

DB_PASSWORD: رمزعبور کاربر پایگاه داده جدید رو وارد کنید.

در آخر فایل رو ذخیره کنید ، اصلاح ارتباط پایگاه داده ما هم تموم شد.

 

با طی کردن این 7گام وردپرس شما به صورت کاملا صحیح از لوکال هاست به هاست CPanel شما منتقل گردید . جهت بررسی و اطمینان می توانید ، آدرس دامین خود را در مرور گر وارد کنید . همچنین ادرس domain.com/wp-admin رو هم تست کنید .


  1. باربری گفت:

    سلام.وبسایتتون خیلی خوب و مفیده.به کارتون ادامه بدین

  2. فالوور ایرانی اینستاگرام گفت:

    تو زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین سایت ها هستید.